Bora e parë në Tiranë, ja si argëtohen vipat (Foto)

Loading...

Reshjet e para të borës në Tiranë janë pritur me mjaft entuziazëm nga qytetarët e Kryeqytetit dhe jo vetëm.

Që prej vitit 1985 nuk ishin regjistruar reshje kaq të dendura në Tiranë. Por edhe personazhet e njohura në Shqipëri kanë publikuar foto dhe video të ndryshme nga bora në Tiranë. Gazeta Express ju sjell disa prej tyre./Gazeta Express/
ffffdddd_1484168366-4334181

i_1484171310-6994620

i2_1484171317-7699841

sara_1484169283-5403244

w1_1484167551-5939190

w2_1484167551-6276548

w3_1484167552-1619314

w4_1484167551-5612529

loading...
Loading...

Ju mund të lexoni edhe Më tepër nga Autori