Dallimet mes meshkujve dhe femrave (Foto)

Loading...

Femrat dhe meshkujt dallojnë. Ky është një fakt dhe ka arsye pse mendohet se meshkujt dhe femrat dallojnë.

Mënyra se si mendojmë dhe veprojmë është shumë e ndryshme sa që nganjëherë vështirë se mund ta kuptojmë njëri-tjetrin.

Gazeta Express ka edituar 10 dallimet mes femrave dhe meshkujve, të cilat mund t’i shihni më poshtë.

Reagimi kur një shoqe/shok fillon një marrëdhënie
1118110-11-0-1481638885-1481638895-650-9ef4c38e4c-1-1481709045_1482084912-1519090

Desktopi
500805-45247-1-650-a542d8629a-1481709045_1482084926-4544053

Frigoriferi

501655-45247-2-650-a542d8629a-1481709045_1482084938-4525439

Dhoma e gjumit
500705-45247-3-650-a542d8629a-1481709045_1482084953-2499614

Pse e shikojmë Titanikun

500605-45247-9-650-a542d8629a-1481709045_1482085021-9581017

Gjatë gripit
500555-45247-8-650-a542d8629a-1481709045_1482084995-8555864

Banjo
500455-45247-5-650-a542d8629a-1481709045_1482084981-4042721

Vetura
500655-45247-4-650-a542d8629a-1481709045_1482084967-3112241

 

loading...
Loading...

Ju mund të lexoni edhe Më tepër nga Autori