Home Nacionale Ky hotel në Prishtinë bëhet stacion policie (Foto)

Ky hotel në Prishtinë bëhet stacion policie (Foto)

4 min lexim
0
4
Loading...

Zyrtarët policor të stacionit numër 4 në kryeqytet punojnë në kushte të vështira.

Objekti është tejet i vjetruar dhe madje nuk është fare pronë e policisë.

Indeksonline ka mësuar se ky stacion shumë shpejt pritet të vendoset në objektin e ish-Hotel Victory në Prishtinë.

[irp]

Ky objekt që disa muaj është nën menaxhimin e Agjensionit Kosovar të Privatizimit.

Nuk dihet për sa kohë do të jetë e vendosur policia në këtë lokacion, por zyrtarët policor kërkojnë të jenë aty derisa të ndërtohet stacioni i ri për banorët e lagjes “Lakrishtë” dhe “Dardania” në Prishtinë.

loading...
Loading...
Load More Related Articles
Load More By Mustafa
Load More In Nacionale
Comments are closed.

Check Also

As e Amerikës, as e Britanisë e as e Gjermanisë – kjo është pasaporta më e fuqishme në botë

Loading... Keni sigurim shëndetësor, si dhe shkollim në fakultet, pushim të paguar vjetor,…