14 shenja qesharake të tualetit që do ju shkrin së qeshuri

240

Shenjat ekzistojnë për t’i bërë gjërat më të shpejta dhe më të thjeshta për ne. Ata komunikojnë një mesazh të qartë që është i lehtë për t’u kuptuar pa pasur nevojë të humbasësh kohën duke lexuar tekst ose duke pyetur përreth.

Zakonisht, shenjat janë universale dhe na lejojnë të kalojmë pengesën gjuhësore.

Por kur mendoni për këtë, shumica e shenjave janë thjesht të mërzitshme, transmeton lajmi.net.

Është vetëm kur bizneset punësojnë mendje krijuese për të dizajnuar shenjat e tyre, që të bëhet argëtuese. Mesazhe delikate dhe të papritura mund të bëjnë një vend më të paharrueshëm – dhe ta dallojnë atë nga konkurrenca. Një nga vendet më të zakonshme për shenja të mençura dhe krijuese është banjo.

Prandaj, ne kemi mbledhur 14 nga, sipas mendimit tonë, shenjat më të mira në tualet. Unë garantoj se do të qeshni dhe ndoshta do të ndiheni sikur vizitoni një nga këto banjot! /Lajmi.net/