Home Lajme Lajm shumë i keq: ‘Në muajin tjetër ska paga për gjithë ata...

Lajm shumë i keq: ‘Në muajin tjetër ska paga për gjithë ata që varen nga buxheti i shtetit të Kosovës’

292
0
SHARE
Loading...

Sekretari i Nismës, Bilall Sherifi, ka kujtuar se punonjësit shtetëror mund të mbesin pa paga.

Ja postimi i tij:

Ky është një fund i pashmangshëm kur shpenzimet janë në shpërputhje të plotë me të hyrat. Kur më shumë harxhon se sa që realizon. Një shembull tipik i keq menaxhimit ndër vite, i cili në asnjë mënyrë nuk duhet të ndiqet. Në veçanti nuk duhet të ndiqet nga Qeveria e Kosovës.

Loading...

Në të kundërtën nëse do të ndiqej ky shembull, sërish do të mund të zgjoheshim në një mëngjes me një lajm të tillë, vetëm se kësaj rradhe nga Qeveria e Kosovës duke konstatuar se vendi është në krizë dhe se muajin tjetër ministria e financave nuk do të mund të bëjë pagesën e pagave”!

Loading...