in

Dy ushtrimet të cilat ju mbajnë në formë

Loading...

Nëse dëshironi të keni një jetë të gjatë e të shëndetshme, normalisht se duhet të siguroheni që bëni rregullisht ushtrime fizike.

Ushtrimet fizike e mbajnë trurin dhe trupin të shëndetshëm, ndërsa njëkohësisht jua zgjasin jetëgjatësinë, transmeton Telegrafi.

Çdo lloj i ushtrimeve fizike është i mirë për ju, qoftë nëse vraponi, notoni, apo ecni në vend se të udhëtoni me veturë.

Por përderisa edhe sasia minimale e ushtrimeve fizike sjell përfitime të mëdha, normalisht se rritja e kësaj sasie sjell edhe më shumë përfitime.

Loading...

Nëse vërtet dëshironi të qëndroni të fortë dhe ‘fit’, atëherë dy ushtrime janë thelbësore për këtë.

Por, këto ushtrime nuk janë të lehta: fjala është për ushtrimet ‘burpee’ dhe për kërcimin me litar.

Burpees janë ushtrim i thjesht i cili e angazhon tërë trupin, ndërsa kërcimi me litar njihet si aktivitet që djegë për 10 minuta më shumë kalori sesa 40 minuta vrapim. /Telegrafi/

Loading...

Djaloshi 13-vjeçar ndërtoi shtëpizën e vogël për më pak se 1.300 euro, brenda saj i ka të gjitha (Foto/Video)

Pamje të rralla dhe mbresëlënëse që tregojnë se si “shpërthen” qielli në Australi (Video)