in

Milaim Zeka: Të dielën mbajmë seancën sepse opozita flen

Loading...

Deputeti Milaim Zeka ka thënë se është pro që të mbahet seanca të dielën.

“Unë mendoj që dita ma e qëllume për mbajtjen e kësaj seance është dita e dielë, për shkak të opozitës se këta ia fusin gjumë të dielën dhe na shohin nga televizori. Nuk është problem puna e numrave, të dielën do kalojë buxheti. Edhe në luftë e dimë sa për qind kanë marrë pjesë, por e kemi fitu luftën”, ka thënë Zeka.

Loading...

Loading...

Duke pastruar çantën e burrit gjeti tiketën e lotarisë që deshi ta hedh në mbeturina, pasi e shikoi mirë u habit kur e kuptoi se ka fituar një milion dollarë

Haradinaj-deputetëve: S’keni qare pa e votu demarkacionin