A e dini se aktorja në serialin Ertugrul është nëna e Sheherzades?

388

Sheherzadja nuk është e vetmja aktore në familjen e saj, ajo është rritur në frymën e artit dhe ka trashëguar shumë nga prindërit e saj të cilët padyshim se janë shumë të kërkuar në kinematografinë turke, shkruan Kosovarja.
Në projektin 1001 net mori zemrat e audiencës dhe ishte roli të cilën ajo interpretoi në mënyrën më origjinale të mundshme.
Serialet turke janë çdoherë numër në rritje në televizionet tona, e që shumë personazhe prapa kamerave kanë lidhje gjaku.
Në serialin Ertugrul, aktorja Hülya Darcan apo e njohur në rolin Hayme Hatun, është nëna e aktores së njohur Berguzar Korel apo Sheherzades.
E po të shikohet me vëmendje, do të bindeni nga ngjashmëria që kanë./Kosovarja/