A e patë “Kësulkuqen” e Blunt dhe Real? (VIDEO)

157

“Kësulkuqja” quhet kënga e fundit e Blunt dhe Real.

Edhe kësaj radhe, për muzikën është përkujdesur Florent Boshnjaku ndërkaq tekstin e kanë shkruar të dy artistët.

  

Dyshja e njohur po sjell këngë pothuajse çdo dy javë dhe kjo është vetëm njëra prej atyre që bëjnë pjesë në këtë
vit./Prive.al