A është kjo motra e Xhakartës? Dyshja nuk ngjajnë fare

243

Padyshim se ajo është ndër emrat më të komentuar për çdo lëvizje që bën, shkruan Kosovarja.
Emri i saj përmendet si për karrierën e po ashtu edhe për bukurinë me të cilën ndezë rrjetin në shumë imazhe, të cilat marrin shumë pëlqime dhe komente.
Kësaj here, ajo ka uruar një person të veçantë për të, të cilën e quan motër, por që kjo nuk është konfirmuar.
Shikojeni./Kosovarja/