Home Këshilla A iu kujtohet Medës e Lules data e fejesës?

A iu kujtohet Medës e Lules data e fejesës?

0
A iu kujtohet Medës e Lules data e fejesës?

Të gjithë i kemi ndjekur fejesën dhe martesën e këngëtarit të njohur, Medës dhe gruas së tij, Lules

Sot, pikërisht ata festojnë një datë të veçantë, përvjetorin e fejesës, përplot 12 vite, e që kjo lumturi dita ditës reflektohet tek të dy, shkruan Kosovarja

E, përkundër, kësaj dite, nga dyshja ende nuk është parë në ndonjë darkë festive, apo edhe dhurata luksoze, siç dijnë vetëm ata dy ta surprizojnë njëri tjetrin

Mos do të thotë kjo që ata e kanë harruar këtë ditë, apo çfarë është puna me ta

Sidoqoftë, presim reagime nga qifti shumë shpejt. /Kosovarja