Arrijnë në Gjykatë Agim Çeku dhe Rrustem Berisha

106

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës kanë arritur Agim Çeku dhe Rrustem Berisha, të cilët janë pjesë e aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK-së.

Seanca për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK-së, do të nis pas pak në Gjykatën Themelore të Prishtinës, ku pritet të mbahet seanca fillestare, raporton Gazeta Express.

Në seancën e sotme është paraparë që të vendoset lidhur me masën e përkohshme të ndalimit të pensioneve për “veteranët e rrejshëm”.