“Banda” e pulave mbyti dhelprën

251

Pulat bashkojnë forcat për të vrarë një dhelpër

Pulat bashkojnë forcat për të vrarë një dhelpër

Pulat në një fermë të një shkolle në veriperëndim të Francës, besohet se i kanë bashkuar forcat për të vrarë një dhelpër.

Incidenti i pazakontë ka ndodhur pasi dhelpra që ishte 5 ose 6-muajshe ka hyrë brenda hapësirës ku ishin 3 mijë pula përmes një hyrjeje automatike dera e së cilës ishte mbyllur menjëherë.

Kreu i fermës në shkollën e agrikulturës “Gros-Chene”, Pascal Daniel ka thënë se e kanë gjetur dhelprën në një cep të fermës me shenjat në trup të shkaktuara nga sqepat e pulës.

Daniel ka thënë se pulat janë të frikshme, kur u bënë bashkë dhe dhelpra ishte e tmerruar kur e ka parë veten brenda asaj hapësire.