Blerondi ka nevojë edhe njëherë për ndihmën tonë

442

Blerondi është 5 vjeçar, ai pati disa operacione që rezultuan të suksesshme, fal ndihmës se njerëzve të vullnetit te mirë, dhe gjithashtu terapi për diabet .Tani Blerandit i ka mbetur edhe një operacion.

“Ai duhet të operohet edhe njëherë në Turqi ” ka thënë babai i tij, Astrit Maraj për Gazetën NewBorn.

Sponzor

Përveç kësaj Blerandit të vogël i nevojitet edhe terapi që familja e tij nuk mund t`ia mundësoj.

“ Po do ilaqe, që ja kanë qit ktu shumë shtrejt, nuk po kom ku me i marr” është shprehur Astriti.

Pra ai ka lutur njerëzit e vullnetit te mirë, që aq sa kanë mundësi t`i ndihmojnë Blerondit që të kaloj edhe këtë sfidë të mbetur, dhe gjithashtu falenderon të gjithë që kanë ndihmuar deri tani.

Ju mund te kontribuoni ne nr. e gjirollogaris se hapur për Blerandin ne Banken Tregtare Kombetare(BKT) : (1920991516021178) apo të kontaktoni direkt në numrin e babait të Blerondit (Astrit Maraj: 049 291 108 )

Ndihma juaj mund te bëjë të pamundurën te mundur/Gazeta NewBorn/