Ceca fillon performancën në Kosovë

157

Këngëtarja serbe, Ceca para pak orësh ka arritur në Mitrovicën e Veriut.

Kurse, ajo tashmë ka nisur edhe performancën e saj në këtë qytet.

Nga aty ajo po këndon në gjuhën serbe dhe po argëton popullin e saj, me këngë folk serbe.