Home ShowBizzz Charlize Theron, tregon si u përballë me drogën kur ishte 20 vjet

Charlize Theron, tregon si u përballë me drogën kur ishte 20 vjet

0
Charlize Theron, tregon si u përballë me drogën kur ishte 20 vjet

Charlize Theron (43), ka folur në një intervistë të fundit se si ajo kishte përfunduar duke marrë drogë në vitet e 20-ta, kurse pasi kishte mbushur 30 vjet ajo kishte filluar edhe një betejë me alkooholin ku edhe ishte shkuar në regabilitim

Aktorja Charlize Theron me në fund ka qenë e hapur në një intervistë ku ka thënë se vetëm pas viteve 40-ta ka gjetur “paqe me vetveten”, derisa gjatë viteve 20-ta ishte përballur me drogën kurse në vitet e 30 kishte bërë terapi kundër varësisë së alkoolit.

Aktorja e “Long Shot” (43), ka treguar se ajo e ka ndjerë presionin e jetës me plot përvoja derisa ka udhëtuar nëpër botë,l ka marrë drogë, si dhe ka folur se si kishte kaluar katër muaj në Turqi duke e shëtitur atë.

Gjatë një interviste me Marie Claire, Charlize po ashtu ka pranuar që duke bërë këto gjëra ajo ka parë që është e gatshme që tani të jetojë e qetë, të  këtë fëmijë, pa u penduar për ato që ajo i ka bërë në të kaluarën. /GazetaExpress/

Loading...