Çka po ndodh me martesën e Ema Ismailit?

132

Ka shumë konfuzion kur flitet për jetën private të motrave Ismaili

Përherë ka një tis mjegulle, pasi Adelina, Zanfina e Ema, dinë mirë se si ta ruajnë privatësinë, kjo për shkak se e njohin mirë atë se si është të jesh person publik, andaj prej shumë kohës kanë krijuar ide të qarta mbi “masat mbrojtëse”, shkruan “Kosovarja

Ndonëse nuk është as këngëtare e as modele, zakonisht ka kuriozitet rreth jetës private të Emes, motrës së Adelines e Zanfines

Bukuroshja tërheq shumë vëmendje dhe pak kohë më parë ajo u vu në foksu për shkak të martesës së saj, që nuk dihet nëse ka ndodhur ose jo realisht, shkruan “Kosovarja

Dihet që Ema Ismaili ka një lidhje të gjatë me një biznesmen të ri, që është rehat në krahët e tij, por nuk dihet nëse është martuar apo jo./Kosovarja