E dinit këtë? Adelina Tahiri ka dy diploma universitare dhe një master

147

 

Ajo qenka super e shkolluar dhe këtë na e tha vetëm
tani!

Këngëtarja e famshme Adelina Tahiri, u ka rrëfyer
ndjekësve të saj se është e diplomuar në Universitet për herë të parë.

  

Dikush nga fansat e pyeti në seksionin e pyetjeve përgjigjeve
në Instagram se çfarë bagazhi akademik ka.

Dhe Adelina e dëshmoi se ka dy diploma universitare
duke i xhiruar ato në Instagram, ndërsa për tjetrën tha se e kishte në shtëpi.

Megjithatë, ajo nuk rrëfeu se çfarë shkollimi ka përfunduar!