E refuzoi e dashura sepse ishte i varfër, i premtoi vetes se një ditë do të bëhej i pasur!

202

Nga mjelës lopësh e ushqyes derrash në autorin e librit më të suksesshëm në historinë amerikane: “Arti për të fituar miq dhe pushtet

Videoja më poshtë ju tregon se si arriti ai deri atje

Ndiqeni për më shumë