Emrat që më së shumti do iu vendosen foshnjave më 2019-ën

171

Jeni në pritje të fëmijës, i cili do të lind vitin e ardhshëm? Jeni në vendin e duhur!

Disa emra janë parashikuar të jenë të vendosur shumë në vitin 2019 – me frymëzimin nga shfaqjet televizive, transmeton lajmi.net.

Efekti Disney është më se i qartë, duke u nisur nga premisa e vendosjes së emrave siç janë Elsa dhe Anna në mënyrë konsistente.

Por ne gjithashtu do të shohim emra të frymëzuar nga shfaqjet e tjera televizive, përfshirë këtu Bodyguard dhe Game of Thrones, sipas Baby Center.

Sidoqoftë, më poshtë mund të gjeni listën e plotë të emrave që predestinohen të bëhen të famshëm në vitin në vijim.

– Sansa
– Xhon
– Beatriks
– Paris
– Çelsi. /Lajmi.net/