“Enca është e virgjër sepse është e shëndoshë” – Trejsi Sejdini tha këtë për këngëtaren, por Enca s’kishte thënë se është e virgjër!

173

 

Këngëtarja e
famshme u bë shënjestër e Miss Shqipërisë Trejsi Sejdinit, e cila ia përmendi
emrin në emisionin e Roza Latit, “Why Not”.

Një fanse e pyeti
Trejsin: “A je e virgjër edhe ti si Enca?”

  

“Po Enca është sa tri Trejsi. Sigurisht që është e virgjër, kush mund ta qojë?”, përgjigjet Trejsi, duke e ofenduar fizikun e Encës.

 
  
 

Por këngëtarja
kishte thënë kur ishte vetëm 18 vjeçe te Arian Cani se ishte e virgjër, dhe atë
kohë edhe mund të ketë qenë meqë ishte shumë e re.

Derisa në emisionin Nd’rrimi i Natës muaj më parë, në lojën Haje ose Thuaje, ajo kishte thënë se ndonëse s’kishte pasur një lidhje romantike, ajo nuk është e virgjër. /Prive.al