Enca kësaj radhe ekspozon të pasmet

142

Derisa nuk ka çfarë bën dhe nuk është se po realizon projekte të reja muzikore, Enca Haxhiu ilaçin është duke e gjetur në rrjete sociale

Kështu ka bërë ajo me dy fotografi që ka postuar sot dy fotografi ku në njërën ekspozon të pasmet e saj të mëdha.

Enca, njihet për format e saj të kolme, derisa këtë vit ende nuk ka ardhur me ndonjë këngë të re, pos koncertit të saj që ajo e mbajti në Kurdistan.

Por, kjo nuk e ka ndaluar Encan që të jetë aktive në rrjetet sociale. /GazetaExpress/