Home Fun Fakte që zbulojnë se sa i veçantë është trupi juaj

Fakte që zbulojnë se sa i veçantë është trupi juaj

0
Fakte që zbulojnë se sa i veçantë është trupi juaj

Trupi i njeriut përmban shumë sekrete. Dhe ne besojmë që shumica prej tyre ende nuk janë ende të shpjeguara.

 

Fatmirësisht, bota e mjekësisë moderne ka arritur të gjejë përgjigje për disa pyetje të komplikuara dhe i ndan përparimet dhe zhvillimet me ne.

Në këtë artikull do të gjeni disa fakte interesant të cilat tregojnë se trupi ynë është shumë i veçantë, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Një trup i njeriut mund të i ushqej 1 milion mushkonja 

Një trup i njeriut ka mjaftueshëm gjak për t’i ushqyer 1 milion mushkonja.

Gjinjtë e meshkujve mund të prodhojnë qumësht 

Të gjithë njerëzit, pa marr parasysh gjininë mund të prodhojnë qumësht. Andaj, gjinjtë e meshkujve mund të stimulohen për prodhimin e qumështit.

Një grua është në gjendje të lind mbi 40 fëmijë

Qimet në fytyrë qimet që rriten më së shpejti

Lëngu që rrjedh nga hunda juaj mund të vjen nga truri. 

Lëngu i trurit gjendet afër trurit dhe e përmban një membrane të veçantë.

Gratë jetojnë më gjatë

Zemra e grave rreh më shpejtë

Njerëzit gënjejnë më bindshëm kur kanë për të hyrë në tualet

Njerëzit me fshikëz të mbushur gënjejnë më bindshëm për të hyrë në tualet.

 

Loading...