Fiona, e mrekullueshme në këtë foto, por kujt ia prishi

147

Fiona Gllavica gjithmonë e bukur, pozitive dhe energjike

Aktorja shumë e dashur tek publiku, Fiona, qysh në fillim të karrierës e mësoi përherë publikun me formatin dhe buzëqeshjen e saj, shkruan Kosovarja

Kjo është edhe ndër arsyet më të fuqishme, që kjo ka depërtuar në botën e artit dhe është bërë aq e kërkuar dhe e ndjekur gjithandej

Është buzëqeshja e saj pra, ajo me të cilën e ka afruar audiencën, por aq sa e ka afruar duket se së fundi paksa edhe e ka larguar

E gjithë kjo ndodhi pas një imazhi të postuar, ku serioziteti i së cilës mbërrinte majat më shumë se çdo herë

Erdhi kështu, por nuk u mirëprit aspak nga fansat e saj, e kjo më së shumti u dëshmua pas komentuesve që ishin prekur dhe që ishin hidhëruar fort pse kishte dalur ashtu. /Kosovarja