A coffee break in the United States and elsewhere is a short rest period granted to employees in business and industry. An afternoon coffee break, or afternoon tea, often occurs as well.

0080-655-238-69

CA50932 Pasadena

Latest articles

Fëmijët që kanë më shumë lodra zhvillohen më ngadalë

Shumë lodra krijojnë një kundër efekt Prindërit shpesh bëjnë gabim kur blejnë shumë lodra në shtëpi duke menduar se ndihmojnë në këtë mënyrë fëmijën e...

Dalin prapaskenat, skena e sikletshme e Norës në klipin e ri

Nora Istrefi është një prej këngëtareve më të përfolura shqiptare. Kënga e re nga Nora dhe Era Istrefi e titulluar “Nuk e di” është pritur...

Shyhretja në aeroplan, vishet e tëra me tesha firmato, për ku është nisur kështu

Shyhretja po duket bukur. Shyhrete Behluli është ndër artistet e muzikës popullore që numëron me mijëra fansa besnik që nga dalja e parë e saj...

Popular Categories