Gati një vit nga vrasja e Ivanoviqit, familja e tij shpreson në zbardhjen e rastit

175

Në prag të përvjetorit të varjes së Oliver Ivanoviqit, familjarët dhe miqtë e kanë kujtuar atë, por jo edhe bashkëshortja e tij, Milena.

Vëllai i Ivanoviqit, Miroslavi, tha se shpreson që vrasësit dhe urdhëruesit do të zbulohen.

“Që nga momenti i parë në kemi shpresë se që ekzekutuesit dhe urdhëruesit do të gjenden dhe se e gjithë historia do të zbulohet – deri tek të fundit që u bën pjesë dhe planifikuan ekzekutimin”.

Ai tha se familja pret vazhdimisht të zbulohet rasti, ndonëse nuk ka pasur asnjë rezultat konkret që nga vrasja e Ivanovqit, transmeton Klan Kosova.

Oliver Ivanoviq është vrarë më 16 janar të vitit të kaluar, para selisë së partisë së tij në Mitrovicën e Veriut.