Home Fun Gjërat që fshihen pas fotografive “perfekte”

Gjërat që fshihen pas fotografive “perfekte”

0
Gjërat që fshihen pas fotografive “perfekte”

Fotografët zbuluan ato që fshihen pas fotografive mbresëlënëse

Fotografët zbuluan ato që fshihen pas fotografive mbresëlënëse

Në mënyrë që të marrin sa më shumë pëlqime dhe ndjekës, njerëzit gjithmonë përpiqen të ngarkojnë foto tërheqëse dhe të përsosura në llogaritë e tyre në rrjete sociale.

Njerëzit shpesh përdorin redaktorët e fotove ose truket e tjera para se të ndajnë një fotografi në rrjete sociale dhe nganjëherë ato manipulime mund të ndryshojnë origjinalin e fotografisë.

Më poshtë shihni prapaskenat e një serie të fotografive për të kuptuar se krijimi i një kryevepre moderne për rrjetet sociale është rezultat i punës së madhe edhe të fotografit./21Media

Loading...