Gratë zbulojnë një gjë që dëshirojnë burrat ta bëjnë në shtrat

101

Ndonjëherë, edhe njerëzit më me përvojë në shtrat mund të dështojnë.

Gratë shpesh nuk duan t’u tregojnë burrave se çfarë gabimi janë ata duke bërë, nga frika e dëmtimit të ndjenjave të tyre, transmeton lajmi.net.

Kjo ndoshta është një nga arsyet që ende ekziston hendeku i madh i orgazmës ndërmjet burrave dhe grave.

Por nuk ka të bëjë vetëm me lëvizjet gjimnastike dhe teknikat e gjuhës praktike.

Shumica e grave thonë se duan partnerët e tyre të bëjnë më shumë zhurmë në dhomë gjumi.

“Tingujt e lëshuar gjatë seksit janë tejët atraktive,” shpjegoi një grua. /Lajmi.net/