Gruaja e Shkelzen Jetishit shpallet miss gjyshja

610

Këngëtari gjakovar Shkelzen Jetishi-Xeni është emër i konfirmuar i muzikës popullore, pa dyshim ndër më të pëlqyerit në trojet shqiptare, shkruan “Kosovarja

Suksesi i Xenit është vulosur prej vitesh

Këngëtari është në pozitë të lakmueshme në sferën profesionale, por edhe në atë private

Këngëtari i mirënjohur është bërë gjysh dhe tregon se të të pasurit një mbesë, është emocion shumë i veçantë e i pa krahasueshëm, shkruan “Kosovarja

Bashkëshortja e Xenit, që njihet si një ndër gratë më të pashme të këngëtarëve, duket gjyshja më e lumtur e më e bukur./Kosovarja