Gruaja që po lë kalimtarët t’ia presin flokët, kjo është arsyeja

102

 
 Gjesti mund t’iu duket absurd, megjithatë bart në vete një mesazh të fuqishëm. 

  

 

 

Një grua po lejon kalimtarët e Nju Jorkut që t’ia prejnë flokët, ndërsa ajo lidhë sytë dhe hapë dy duart për t’ia lëshuar sasinë e flokëve të prerë, transmeton lajmi.net.

Gjithashtu, ajo bart me vete një pankartë me një mbishkrim përcjellës, i cili thotë se “bukuria nuk varet nga pamja e jashtme. Preni ca flokë nga unë për të mbështetur këtë mesazh”.

Ndiqeni videon e mëposhtme për ta parë momentin emocionues. /Lajmi.net/

  

 

Public Hair Cut

SHE LET THE PUBLIC CUT HER HAIR OFF 😱😱😱Credit: The Liberators International

Publiée par Fortafy sur Dimanche 14 avril 2019