Home Kuriozitete “Hajni” i hyn në shtëpi, por pronari befasohet kur kupton çfarë kishte bërë ai

“Hajni” i hyn në shtëpi, por pronari befasohet kur kupton çfarë kishte bërë ai

0
“Hajni” i hyn në shtëpi, por pronari befasohet kur kupton çfarë kishte bërë ai

Një burrë nga Bostoni u kthye në shtëpi pas punës me djalin e tij dhe gjeti diçka të pazakontë.

Ai mendoi që shtëpia e tyre është grabitur, por pas inspektimeve të mëtejshme, ai zbuloi që nuk po mungonte asgjë dhe shtëpia e tij ishte e pastër.

Nate Roman jeton në Marlborough të Massaxhusetts. Roman i ka treguar CNN-it që ai kishte shkuar në punë në mëngjesin e 15 majit dhe pas punës mori djalin e tij nga shkolla, shkoi në shtëpi dhe gjeti derën e hapur.

“Djali im tha: ‘Baba dera ishte e hapur’. Kur hymë brenda pamë që diçka nuk ishte në rregull”, tha ai.

Ai kuptoi që dikush mund të kishte shkuar në shtëpi sepse dera që ai normalisht e mbanë të mbyllur ishte e hapur. Roman kishte shkuar lartë për të kontrolluar edhe pjesën tjetër të shtëpisë, transmeton Koha.net.

Ai pa dhomën e djalit të tij, e cila po ‘mbytej’ kur e kishin lënë në mëngjes dhe tash ishte krejtësisht e rregullt.

Ai e ka telefonuar menjëherë Policinë dhe ata e morën shumë me seriozitet incidentin. Ata e kontrolluan shtëpinë për t’u siguruar që askush nuk ishte aty.

Policia i tha CNN-it që kanë folur me komshinjtë dhe askush nuk kishte parë asgjë të dyshuar. Nuk ka të dyshuar.

“Asnjë krim nuk ka ndodhur, asgjë nuk mungonte ose nuk ishte e dëmtuar, kështu Policia kanë shumë pak prova për të vazhduar”, tha Roman.

Më vonë, ai zbuloi trëndafila të bërë nga letra higjienike, një detaj që e bëri të dyshonte se kjo ishte ndoshta punë e një profesionisti. Teoria e tij është se një shërbim pastrimi erdhi në një adresë të gabuar, por kuzhina e tij ishte e paprekur, gjë që e bën të dyshojë.

Loading...