Harrojeni Elitën, motra e saj një zeshkanë që ju ‘çmend’

153

Njihuni me motrën bukuroshe të Elitës.
Ka kohë që po nuk është prezente në ekranet tona televizive mirëpo, Elita Rudi po vazhdon të mbajë epitetin si femra më e pëlqyer e publikut, shkruan Kosovarja.    
Edhe pse nënë ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale,duke sjell shumë gjëra nga përditshmëria e saj.
Shpesh na ka prezantuar me prindërit e saj, po rrallë herë me familjarët tjerë.

Sot ajo, sapo na prezentoi me motrën e saj bukuroshe.
E bukur dhe e ëmbël si të jetë binake me Elitën.