Hodhi qumësht në gotën me Coca Cola dhe u befasua nga ajo që doli

326

Eksperimentet në kuzhinë janë një prej pjesëve më interesante për t’u parë
Kjo pasi kimia funksionon në mënyrë të çuditshme

Bashkimi i qumështit me Coca Cola është padyshim një prej eksperimenteve më interesantë për t’u parë pasi dhe rezultati është i habitshëm

Nëse në një gotë me Coca Cola shtojmë qumësht dhe e lëmë për dy orë, masa do të marrë një pamje të neveritshme

Acidi i pijes së gazuar i shtyn proteinat e qumështit në fund. Rezultati është sikur të pini një pije të gazuar me shije akulloreje të shkrirë