Humbni 5 kilogramë për 2 javë me lëng panxhari

144

Panxhari nuk është vetëm i shëndetshëm, por edhe prodhim i mirë për humbjen në peshë. Nutricistët janë të sigurt se lëngu nga panxhari ka përbërës unik dhe ndikon në humbjen në peshë. Për më shumë, për humbjen në peshë nuk keni pse të aplikoni ndonjë regjim të ashpër, por vetëm duhet të pini lëng të panxharit

Panxhari përmban shumë pektinë, vitamina (B6, C, P, B1, E, B2, PP), acide organike dhe minerale të rëndësishme. Humbja në peshë përmes lëngut të panxharit është zgjidhje për të gjithë ata që duan të kenë rezultate të mira për periudhë të shkurtë kohore

Nëse dëshironi të humbni në peshë me lëngun e panxharit, duhet përcjellë disa rregulla
Lëngun e panxharit duhet ta pini midis shujtave. 15 minuta pasi ta keni konsumuar lëngun, është me rëndësi të hani shujtë me proteina. Kjo shujtë nuk do të duhet të jetë e rëndë

Lëngun e panxharit duhet ta konsumoni menjëherë, sepse pas tre orë qëndrimi humbet vlerat esenciale

Për të arritur efektin e humbjes në peshë, nevojitet që lëngun ta pini në formë të pastër për dy javë, nga një lugë duke shtuar sasinë përditë deri në 100 mililitra