Home ShowBizzz I dobët e i zbehur në fytyrë, çfarë po ndodh me ‘Tunçin’

I dobët e i zbehur në fytyrë, çfarë po ndodh me ‘Tunçin’

0
I dobët e i zbehur në fytyrë, çfarë po ndodh me ‘Tunçin’

Özgun Çoban është aktori i njohur dhe shumë i pëlqyer turk.
Ai arriti që me rolet e tij të bëhet shumë i suksesshëm jo vetëm në Turqi por edhe më gjerë.    
Në publikun shqiptar ai u bë i njohur me rolin e Tunçit në serialin e njohur turk ‘Më fal’.
Ndonëse seriali ka përfunduar ‘Tunçi’ në shumë fotografi shihet se është dobësuar shumë dhe duket shumë i zbehur./ORAinfo/