Home Fun Ju tani mund të burgoseni nëse e leni qenin tuaj në të ftohtë

Ju tani mund të burgoseni nëse e leni qenin tuaj në të ftohtë

0
Ju tani mund të burgoseni nëse e leni qenin tuaj në të ftohtë

Personalisht i urrej muajt e ftohtë të vitit. Unë e kuptoj se disa njerëz i duan ata muaj, por unë nuk jam në gjendje të ndiej gishtat kur është ftohtë.

Të qenit njeri, kam një zgjedhje. Nëse dëshiroj të ngrohem, thjesht i vendos më shumë rroba ose shkoj brenda. Për fat të keq, nuk është gjithmonë aq e lehtë për qentë. Shpesh është e vështirë për ta që të kalojnë dimrin kur ata kanë me të vërtetë të ftohtë dhe disa njerëz shkojnë aq larg sa t’i lënë ata jashtë, transmeton lajmi.net.

Qentë mund të ndiejnë të ftohtin po aq sa ne. Disa mund të kenë lesh të ashpër për t’i ndihmuar ata kundër të ftohtit, por në të ftohtin e vërtetë ata duhet të jenë brenda …

Tani, shteti i Pensilvanisë ka prezantuar një ligj të ri ku thuhet se është e paligjshme të lëmë një qen jashtë për më shumë se 30 minuta nëse temperatura është 0 ose më e ulët.

Dënimet
Shoqata e Mjekësisë Veterinare të Pensilvanisë gjithashtu e mirëpriti ligjin e ri.

Pensilvania është shteti i parë që merr qëndrim kur bëhet fjalë për mbrojtjen e kafshëve nga kushtet ekstreme të motit.

Shumë pronarë të kafshëve bëjnë gabim duke supozuar se qentë janë përjetësisht të ngrohtë për shkak të veshjeve të tyre, por ato mund të jenë të ndjeshëm ndaj të ftohtit.

Nëse zotëroni një qen, gjithmonë sigurohuni që të jetë i pajisur siç duhet kur temperatura të bjerë. /Lajmi.net/

Loading...