Home Këshilla Kalon projekligji për pagat në sektorin publik

Kalon projekligji për pagat në sektorin publik

0
Kalon projekligji për pagat në sektorin publik

Komisioni për Administratë Publike ka miratuar projektligjin për pagat i cili tani do të shkojë edhe në komisionet tjera të Kuvendit pas mbledhjes që u mbajt sot

Megjithatë, sot nuk kanë kaluar dy nenet të cilat rregullojnë pagat në ndërmarrjen publike dhe në transmetuesin publik

Sipas anëtarëve të Komisionit, me këtë po shkelet privatësia e RTK-së