Home ShowBizzz Kaq shumë e do nënë, ja ku e mbanë foton e Shyhretes vajza e saj e madhe

Kaq shumë e do nënë, ja ku e mbanë foton e Shyhretes vajza e saj e madhe

0
Kaq shumë e do nënë, ja ku e mbanë foton e Shyhretes vajza e saj e madhe

Ja ku e mbanë foton e Shyhretes vajza e saj e madhe.
Frizerja e grimerja e njohur Njomza Martinaj, është vajza e madhe e këngëtares Shyhrete Behluli, e cila nuk mendoj ta ndiqte rrugën e muzikës, por atë të të fushës së bukurisë.      
Njomza, është nënë e tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djali. Vajzat i janë rritur, ndërkaq djali ende nuk i ka mbushur dy vite jetë.
    
Marrëdhënia mes Njomzes, të ëmës Shyhretes dhe motrave është tejet e afërt. Kjo duket qartë, pasi në të shumtën e kohës ato janë bashkë, shkruan Kosovarja.
Në sallonin e Njomzes, shumë të frekuentuar prej vitesh, gjendet në murë një foto e përmasave të mëdha të Shyhretes.
Edhe kështu mund të ilustrohet dashuria e respekti për nënën.——————————————–
Ju pëlqeu “Kaq shumë e do nënë, ja ku e mbanë foton e Shyhretes vajza e saj e madhe”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

Loading...