Kaq s*ksi në bikine se keni parë Vildanen

118

Bukuroshja dhe fotomodelja kosovare, Vildane Zeneli është
paraqitur shumë e nxehtë në një fotosesion të fundit

Ajo është njëra prej fotomodeleve më të mira kosovare që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Fytyrë marketingu për shumë firma të njohura amerikane, përfshirë edhe Chavrolett të cilën kompani të njohur e reklamoj gjatë viteve 2010, Vildanja vazhdon të jetë njëra prej modeleve më aktive në SHBA.

E fotot e saj të fundit, ku ajo shihet e veshur me bikine të bardha të mbyllura ku theksohen format e saj, tejet seksi. /GazetaExpress/