Kë po e shikon nëna e Leartës nga Zvicrra?

155

Nuk ka dyshim se është një fytyrë tashmë e ndjekur dhe e komentuar, kjo sepse është nëna e një fytyre tashmë shumë të njohur dhe të ndjekur, shkruan Kosovarja.
Edhe pse temperaturat kanë rënë dukshëm, ajo nuk po I ndalë shëtitjet, nga një vend në tjetrin.
Kësaj here, nga Amerika ka mbërritur në Zvicërr, e në një postim në llogarinë e saj, vë në pah raportet e mira me vjehrrën dhe kunatën e vajzës së saj, duke dëgjuar këngët e tyre edhe atje.
Për më shumë, tregon postimi në vazhdim./Kosovarja/