Këngëtarja shqiptare sapo i tha po propozimit!

193

 

Ka 15 vite e dashuruar teksa që 5 vite është edhe nënë
e një vajze.

Por, duket se për Rezarta Shkurtën asnjëherë nuk është
vonë që të marrë sërish propozim.

  

Për këtë, ka menduar bashkëshorti i saj, Ermal Hoxha i
cili personit të zemrës i ka propozuar sërish, pas një dekade e gjysmë bashkë.

Me këtë gjest, duket se çifti vetëm sa e kanë vulosur
faktin që dashuria e tyre është e njëjtë po sikur në ditën e parë.

Propozimi,i cili ka habitur shumëkë ka ndodhur në një
prej udhëtimeve jashtë shtetit. Ndryshe, çifti po shijojnë periudhën bashkë pas
tre vitesh të Ermalit të kaluara në burg nën akuzën e përfshirjes në një rrjet
kriminal të përpunimit dhe transportimit të drogërave të forta. Nipi i
ish-diktatorit Hoxha u lirua nga burgu në gjysmën e vuajtjes së dënimit.
/Prive.al

      

    

  
 
 
  
  
    View this post on Instagram 
 
  

 
    

  

  
 
    

  
 
    

  

  
 
 

• I Said Yes…🥰 Per te dyten here edhe pas 15 vitesh bashke… Ne te mire e ne te keqe, gjithmone prane teje… #TeDua

A post shared by Rezarta Shkurta (@rezartashkurta) on