Kërkohet ndihmë financiare për gruan që u aksidentua dje në Prishtinë dhe humbi fëmijën

180

Gjatë ditës së djeshme një aksident i rëndë ndodhi në Prishtinë

Nga një kamionetë në lëvizje u godit gruaja e cila ishte shtatzënë dhe po ecte përgjatë trotuarit

Përpos që u godit fuqishëm nga kjo kamionetë, viktima humbi edhe fëmijën. Sikur të mos mjaftonte vetëm kjo, ajo tashmë është në gjendje shumë të rëndë shëndetësore

Për t’u trajtuar asaj i duhet të transferohet në Tiranë apo në Shkup dhe për këtë i nevojiten mjete financiare, transmeton Indeksonline

Kushdo që ka mundësi ta ndihmojë atë le të kontaktojnë në numrin e shënuar më poshtë

Numri kontaktues është: 043 857 755-Valon Tahiri