Kështu e kujton Hamza dasmën e tij

2010

U pa pothuajse çdo moment i veçantë nga momenti i eventit të dasmës

Përveç familjarëve që kohë pas kohe postuan imazhe të ndryshme, sot edhe djali i Remzies publikoi disa çaste të shkëputura nga dasma e tij, shkruan “Kosovarja

Përveç atmosferës, ishte pamja e gjithë familjes të cilët për djalin e hasretit janë kujdesur deri në detajin më të vogël

Dita më e rëndësishme e Hamzës dhe Gëzimes u festua me një numër të madh të ftuarish, dasëm kjo e cila do të mbahet mend gjatë

Ndryshe, çifti bashkë me mysafirët e ftuar u argëtuan pa masë në ahengun e tyre. /Kosovarja