Home Kuriozitete Këto vajza me uniformë ushtarake, do bëjnë ta dashuroni ushtrinë

Këto vajza me uniformë ushtarake, do bëjnë ta dashuroni ushtrinë

0
Këto vajza me uniformë ushtarake, do bëjnë ta dashuroni ushtrinë

Vendosëm që në rrugëtimin e promovimit të imazhit, të shkojmë tek një sektor shumë i veçantë. Ushtria, policia dhe marina janë “territori” i burrave, por jo pak vajza zgjedhin që ta ushtrojnë profesionin në një fushë eskluzivisht mashkullore.

Të pajisura me forcën dhe kurajon e duhur për këtë nismë, ato përveçse “burrërohen” në karakter, ruajnë imazhin femëror dhe të kujdesur, që i bën që të shkëlqejnë në shkrepjet e fotografive.

Për sa më sipër, mblodhëm arkivat e fotografive më pikante që ekzistojnë të femrave me uniformë dhe i sjellim në një galeri që ka brenda vajza të forta, simaptike, uniforma ushtarake, armë dhe shumë art. Merrni 5 minuta të njiheni me forcat ushtarake më të veçanta në planet.

Loading...