Home Kuriozitete Kreu marrë dhënie sek suale me studentin e mitur, mësueses super se ksi të volejbollit i ndodh gjë ma e madhe

Kreu marrë dhënie sek suale me studentin e mitur, mësueses super se ksi të volejbollit i ndodh gjë ma e madhe

0
Kreu marrë dhënie sek suale me studentin e mitur, mësueses super se ksi të volejbollit i ndodh gjë ma e madhe

Një mësuese 23-vjeçare e shkollës Illionis në SHBA u arr estua nën aku zën e kryerjes së marr ëdhënieve sek suale me një student.

Hailey Reno ishte punësuar në shkollë në vitin 2018, për të trajnuar ekipet e basketbollit dhe volejbollit të shkollës, e cila në të kaluarën ka qenë gjithashtu një sportiste.

Tashmë 23-vjeçarja po përballet me aku za për joshje sek suale, ndaj një të mituri 13 ose 17 vjeçar. Në lidhje me këtë aku zë ajo dysh ohet të dën ohet deri në 15 vjet bu rg.

Policia nuk ka njoftuar ende detaje të mëtejshme të çështjes pasi hetimi po vazhdon, por një zyrtar thotë se familja e mësueses është mashtruar në lidhje me inc identin dhe se nuk ka asnjë dëshmi të joshjes sek suale të një studenti.

Loading...