Kujt i kanë ngjarë djemtë Albanit apo Fjollës?

127

Çifti Mehmeti janë ndër më të ëmblit dhe të dashurit për publikun

Albani ka kohë të gjatë që është pjesë e tregut muzikor, duke ngritur një karrierë të suksesshme tash e sa vite, shkruan “Kosovarja

Mirëpo, kohët e fundit më shumë është fokusuar pas këndimit në dasma e ahengje të ndryshme muzikore, duke qenë mjaft i kërkuar

E krahas tij, as gruaja Fjolla nuk ka shpëtuar pa marrë vëmendjen e mediave rozë

Në secilën paraqitje vërehet dukshëm nuri i bukurisë që posedon

Përveç kësaj, ajo është edhe një nënë e përkushtuar ndaj dy djemve të saj Lurnit dhe Troit

Natyrisht që ngjashmëria e fëmijëve është gjenetike, dikush i ngjanë nënës e dikush babait, ose gjithë fëmijët vetëm njërit prind

E, këtu nuk është për t’iu ngelur hatri as Albanit dhe as Fjollës

Pasi që, djali madh i ka ngjarë babit, e i vogli nënës

Sido që të jetë, ata përbëjnë një familje të përkryer./Kosovarja