Kush është “Haluku” në jetën reale, do të befasoheni

251

Aktori afër të 50-tave Emre Kınay aktori njohur turk, i cili te ne njihet si “Haluku” në serialin “Vajzat e diellit”.
Në serial aktori luan rolin e njërit prej pasanikëve më të mëdhenj të Turqisë, me një të kaluar të mbushur me shumë vuajtje që kanë ndikim të madh në jetën e tij.
“Haluku” dashurohet në “Gyneshin” ku më pas edhe martohen me të, shkruan rtv21.tv “Haluku” jo person shumë i dashur, arriti që brenda një kohe të shkurtër të bëhet shumë i njohur. Rolin e tij e karakterizon përpjekja e tij për t’i bindur të tjerët t’i zbatojnë urdhërat e tij.
Emre Kinay, ka lindur në Stamoll të Turqisë në vitin 1970 pra tani është 48 vjeçar, dhe është baba i një vajze. Aktori përpos që luan në seriale ai gjithashtu luan edhe shfaqje të ndryshme teatrale. Përveç aktrimit, ai merret edhe me organizime të koncerteve të ndryshme të këngëtarëve turq.