Lorik Cana burri më seksi shqiptar? Vajzat shpërthejnë në komente dhe ja çfarë thonë

401

Kur Prive shtroi një pyetje në Instagramin e vet zyrtar, nuk po priste një numër aq të madh komentesh!

“A është Lorik Cana burri më seksi shqiptar?” – ishte pyetja në të cilën Prive po kërkonte përgjigje për ish kapitenin simpatik të Kombëtares Shqiptare të Ftubollit.

Dhe janë vajzat ato që e kanë dhënë maksimalisht aprovimin e tyre për futbollistin i cili përveç për aftësive që ka treguar gjithmonë në fushë është shquar edhe për pamjen fizike.

Por ka edhe nga ato që mendojnë se epiteti “seksi” nuk duhet t’i jepet një burri!