Home ShowBizzz Lum Ermali që e ka, Ariana shfaqet si një zonjë e vërtet, më këtë veshje ju lë pa mend

Lum Ermali që e ka, Ariana shfaqet si një zonjë e vërtet, më këtë veshje ju lë pa mend

0
Lum Ermali që e ka,  Ariana shfaqet si një zonjë e vërtet, më këtë veshje ju lë pa mend

Ariana shfaqet me e bukur se kurrë.
Të flasësh për Ariana Fejzullahun do të thotë të flasësh për një femër e cila cilësohet të dojë stilin dhe modën.    
Që i pëlqen të vishet me firmatot nga më të ndryshmet dhe se shoppinget e saj janë të pandalshme për të tashmë të gjithë e kanë kuptuar, shkruan Kosovarja.
Të gjitha këto lukzose që ajo gëzon nuk lë ditë pa postuar një pjesë të mirë të tyre kështu duke nxitur sa më shumë ndjekësit të jenë afër saj.
Duke u nisur se është një femër tejet e pashme dhe me garderoba nga më të lakmueshmet, ajo edhe një herë dëshmoi se nuk i afrohet dot askush dhe është ndër blogeret më me stil në vend.
Shikojeni edhe ju më mirë dhe binduni.


Loading...