Home ShowBizzz Majku do të xhelozojë, ja kujt thotë Majlinda që i ka ngjarë Roani

Majku do të xhelozojë, ja kujt thotë Majlinda që i ka ngjarë Roani

0
Majku do të xhelozojë, ja kujt thotë Majlinda që i ka ngjarë Roani

Ajo është femra më e komentuar aktualisht.
Modelja shqiptare, Majlinda Zeka ka postuar në ‘Instagram’ një foto të Roanit dhe mund të shohim qartë se kujt i ka ngjarë.      
Në këtë foto krahasuese, shihet që Roani është pothuajse identitik me Majlindën.
    
Roani është fryti i dashurisë së Majlindës dhe Majkut, reperit shumë të njohur shqiptar.
Ndonëse çifti janë ndarë, ata janë prindër të përkushtuar të Roanit.——————————————–
Ju pëlqeu “Majku do të xhelozojë, ja kujt thotë Majlinda që i ka ngjarë Roani”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

Loading...